Prof Plus Schilderwerken en Sikkens Vakschilders.De kwaliteit en gemak van een vakschilder

Een Sikkens Vakschilder (voorheen Sikkens Quality Painter) is een professionele schilder die het schildersvak als geen ander verstaat. De Sikkens Vakschilders werken met name voor particuliere opdrachtgevers. Daarom weten zij als geen ander het werk zo in te delen dat overlast van de werkzaamheden tot een minimum beperkt worden. Voor aanvang van het werk bespreken ze al jouw wensen, tenslotte is de schilder bij jou te gast. Meer weten? Lees hieronder verder.

Betrouwbare vakman

Het schilderwerk aan je woning zelf uitvoeren vraagt veel tijd, geduld en vakmanschap. Ben je buiten bezig, dan regent het uitgerekend op de dag die je hebt vrijgenomen om te schilderen. En na alle inspanning blijkt het eindresultaat dan soms toch niet wat je er van verwacht had. Gun jezelf daarom de kwaliteit en het gemak van een vakman: een Sikkens Vakschilder.

Zekerheid van kwaliteit

Het advies over het onderhoud, het bijpassende verfsysteem en de kleur wordt door de Sikkens Vakschilder altijd gedaan op basis van een deskundige en complete inspectie van de woning. De huidige staat van het schilderwerk wordt gecontroleerd op schade, kale delen, verkleuring, etc. Daarnaast luister hij naar jouw wensen en houdt daar rekening mee in zijn advies. Een goede kwaliteit van het schilderwerk is belangrijk voor een lange levensduur waardoor je in de toekomst minder kosten zult hebben. Verzeker jezelf van die kwaliteit en duurzaamheid en kies voor een Sikkens Vakschilder.

Waar voor je geld

Op basis van de inspectie maakt de Sikkens Vakschilder een duidelijke offerte. Goed gespecificeerd zodat voor jou geheel duidelijk is waar je nu eigenlijk voor betaald. Moeten de oude verflagen in z’n geheel of juist gedeeltelijk verwijderd worden bijvoorbeeld. De Sikkens Vakschilder biedt je een garantiecertificaat op het schilderwerk. Naast de eenmalige schildersklussen is de Sikkens Vakschilder de enige schilder die je het unieke HuisSchilderPlan® kan en mag aanbieden. Mits hij de daarvoor bestemde training heeft gevolgd. Dit HuisSchilderPlan® verzekert je de komende jaren van planmatig en perfect onderhoud van je woning. Meer weten over het HuisSchilderPlan®? Lees hieronder verder.

HuisSchilderPlan®

Een eigen woning is een belangrijk en waardevol bezit. Het biedt een fijne plek om te leven en je wilt dat het er altijd mooi en goed verzorgt uitziet. Daarom is goed en regelmatig onderhoud van je huis en dus ook het schilderwerk belangrijk. Het onderhouden van je eigen woning is als het onderhouden van je auto die regelmatig naar de vakgarage gaat voor onderhoud om pech te voorkomen en kostbare reparaties uit te sluiten. Hetzelfde kan met het schilderwerk van je huis! Voorkomen is voordeliger dan repareren.

Met het HuisSchilderPlan® krijg je een meerjarenonderhoudsplan helemaal op maat voor jouw woning! In een onderhoudsschema, dat specifiek is afgestemd op jouw huis en situatie, staat chronologisch welke werkzaamheden in welk jaar verricht moeten worden. De Sikkens Vakschilder controleert tussentijds de staat van het schilderwerk, daar heb je dus geen omkijken naar. Het HuisSchilderPlan® is vrijblijvend gedurende de hele looptijd; je betaalt gewoon per opdracht. Tegen iedere grote of kleine onderhoudsbeurt in het plan kun je ja of nee zeggen als het moment van onderhoud aanbreekt. Bij tussentijdse verkoop is het plan ook gewoon overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar .